Køb Babyudstyr med børnepengekredit

Se guiden til at købe babyudstyr med børnepengekredit.

Det er dyrt at købe babyudstyr – især hvis du skal ud at investere i flere ting på én gang. Især barnevogn, autostol, klapvogn, puslebord og tremmeseng er nogle af de helt store poster i budgettet.

Frem for at ruinere dig selv, kan du vælge at gøre brug af den børnepengekredit, som flere og flere forhandlere af babyudstyr i dag tilbyder. Det betyder, at du kan købe dét, du står og mangler, med det samme, men at butikken venter med at trække beløbet, til der næste gang går børnepenge ind.

Her på siden finder du et samlet overblik over de forhandlere af babyudstyr, der tilbyder dig at købe med børnepengekredit

Fordele ved at købe babyudstyr med børnepengekredit

Det er typisk gratis eller meget billigt (et mindre gebyr på omkring 39 kr.) at købe babyudstyr og andet til børn med børnepengekredit. Derved er det ikke en økonomisk ulempe at tage valget om at bruge børnepengene på forskud. Til gengæld er der mange fordele ved det:

  • Køb nyt babyudstyr når du mangler
  • Køb babyudstyr når der er tilbud
  • Udskyd betalingen i op til 3 måneder
  • Prioriter kvalitet

Køb nyt babyudstyr når du mangler

Mange venter med at købe det dyre babyudstyr, til det er tid til børnepenge næste gang. Men da der går tre måneder mellem udbetalingerne, kan du i nogle tilfælde vente rigtig længe. Er det f.eks. tid til en autostol i et nummer større, vokser din baby forholdsvist meget på tre måneder, og du risikerer, at den gamle autostol bliver alt for lille og måske endda uansvarlig at køre med.

Med børnepengekredit kan du bestille den nye autostol i god tid, så den står klar til at blive skiftet ud, så snart dit barn har brug for det. Og du venter med at betale, til børnepengene går ind på kontoen; om der går to eller tre måneder. Enkelte butikker tilbyder endda at udskyde betalingen over to omgange børnepenge, hvis du har behov for at købe noget, der er dyrere end en enkelt udbetaling. Det kan f.eks. være en klapvogn eller en barnevogn.

Sådan køber du babyudstyr med børnepengekredit

Det er både nemt og hurtigt at købe babyudstyr med børnepengekredit. Her på siden får du et samlet overblik over de forhandlere, der tilbyder børnepengekredit som en betalingsmulighed. Du handler helt, som du plejer, og når du skal til at tjekke ud, vælger du ”børnepengekredit” eller ”betal med børnepenge” som betalingsmulighed. Enkelte steder skal du opgive det som kommentar til din ordre, men i så fald bliver du gjort opmærksom på det.

Typisk opgiver du dine betalingsoplysninger med det samme, men datoen for trækning af beløbet bliver sat frem til næste udbetaling af dagpenge, hvorfor pengene først bliver trukket der. Du skal altså ikke selv gøre noget senere; webshoppen sørger for det hele for dig. Din ordre bliver sendt afsted på samme vilkår, som hvis du betalte med det samme. De fleste forhandlere har maks. et par dages leveringstid, så dit barn kan snart nyde godt af dit indkøb.