Køb Børnesko med børnepengekredit

Se guiden til at købe børnesko med børnepengekredit.

Især i barnets første leveår er udgiften til børnesko markant. Barnets fod vokser næsten fra dag til dag, og det er typisk umuligt at genbruge sko fra sidste sæson, fordi de allerede er blevet flere numre for små. Mange forældre river sig i håret over, at der nu igen skal investeres i nye (og dyre) sko, men løsningen er heldigvis kommet i form af børnepengekredit. Med børnepengekredit kan du købe sko til dit barn med det samme, men vente med at betale dem, til der går børnepenge ind på kontoen næste gang.

Her på siden får du et samlet overblik over de forhandlere af børnesko, der tilbyder dig at handle med børnepengekredit.

Fordele ved at købe børnesko med børnepengekredit

Der er flere og flere forhandlere af børnesko, børnetøj, babyudstyr og andet til mor og barn, der tilbyder dig at vente med at betale, til det er børnepengetid næste gang. Det skyldes, at forhandleren har set et behov, da mange forældre netop vælger at bruge børnepengene på tøj, sko og udstyr til børnene. Men da der går tre måneder imellem hver udbetaling, kan behov for nye sko eller nyt tøj hurtigt melde sig førend børnepengene.

Det er typisk både gratis og nemt at handle med børnepengekredit. Enkelte forhandlere tager et mindre gebyr på 30-40 kr. for servicen, men generelt set koster det ikke noget, og dermed er det ikke en ekstra udgift for dig at vælge denne løsning. Der er til gengæld flere fordele:

  • Du kan købe sko til dit barn, når det trænger
  • Du kan gøre brug af tilbud og udsalg
  • Du kan udskyde betalingen til næste børnepengeudbetaling
  • Du har råd til at vælge kvalitetssko

Køb sko når dit barn trænger

Børnepengene er typisk øremærkede de lidt dyrere ting, der er forbundet med at have børn. Det kan være overtøj, sko eller nødvendigt udstyr. Der er stor forskel på kvalitet; især når det kommer til børnesko. Jo bedre, skoen passer dit barn, des bedre muligheder vil barnet have for motorisk udfoldelse og for at gå rigtigt på foden, så det ikke risikerer smerter senere i livet. Derfor bør der ikke spares, når det kommer til børnesko, og børnesko bør ikke købes brugt eller genbruges blandt søskende, da børns fodform er meget forskellig.

Med børnepengekredit kan du købe sko til dit barn, der sidder godt i forhold til fodens størrelse og bredde, og som giver den støtte og affjedring, der er bedst for dit barn. Du behøver ikke at bekymre dig om, at skoene er for dyre til den daglige økonomi, for du kan betale med børnepengene; også selvom de først kommer om en måned eller to. Du kan også gøre brug af et godt tilbud på de helt rigtige sko, når du falder over det.

Sådan køber du med børnepengekredit

Det er meget nemt at handle med børnepengekredit. De fleste forhandlere, der tilbyder kreditten, har den som en fast betalingsmulighed. Du opgiver blot dine betalingsoplysninger som normalt, og så krydser du af i feltet, der er relateret til børnepengekredit. Resten går helt af sig selv.