Køb legetøj med børnepengekredit

Se guiden til at købe legetøj med børnepengekredit.

Både små og større børn har glæde af legetøj til underholdning, kreativitet, mental og fysisk udvikling og en lang række af andre egenskaber. Derfor vægter mange forældre at købe alders- og udviklingssvarende legetøj til deres barn.

Det kan dog hurtigt løbe op, da legetøj dels er dyrt, og da der findes et kæmpe udvalg. Heldigvis kan du i dag vælge at betale med børnepengekredit, når du køber legetøj. Det vil sige, at du frit kan handle det legetøj, dit barn mangler eller ønsker sig, men at du kan vente med at betale for det, til det er tid til børnepenge næste gang.

Her på siden får du et samlet overblik over de forhandlere af legetøj, der tilbyder dig at betale med børnepengekredit.

Fordele ved at købe legetøj med børnepengekredit

Der er rigtig mange fordele ved at købe legetøj med børnepengekredit, og i princippet er der ingen ulemper. Det er nemlig helt gratis at gøre brug af kreditten (enkelte steder kan du dog risikere at skulle betale et mindre gebyr på 30-40 kr. for servicen). Derudover er der følgende fordele ved at købe legetøj med børnepengekredit:

  • Du kan købe legetøj, når dit barn mangler
  • Du kan købe legetøj til jul eller fødselsdag
  • Du kan udskyde betalingen frem til næste børnepengeudbetaling
  • Du har råd til at vælge kvalitetslegetøj
  • Du kan gøre brug af gode tilbud og rabatter, når de er der

Sådan køber du legetøj med børnepengekredit

På Boernepenge.dk får du et samlet overblik over de online forhandlere, der tilbyder dig at købe legetøj og andet til børn og baby med børnepengekredit. Når du vil gøre brug af denne betalingsform, shopper du, helt som du plejer at gøre.

Når du er færdig med at fylde i kurven, går du til betaling. Her kan du vælge at betale med børnepenge/gøre brug af børnepengekredit. Typisk vil der være et felt, du skal afkrydse, men det afhænger lidt af forhandleren. Nogle steder skal du skrive det som en kommentar, men i så fald bliver du gjort opmærksom på det. Efterfølgende opgiver du dine betalingsoplysninger, ligesom du plejer at gøre.

Din ordre bliver herefter afsendt på samme vilkår, som hvis du betalte med det samme. Den eneste forskel er, at butikken venter med at trække pengene på dit betalingskort, til det næste gang er tid til børnepenge.

Børnepenge udbetales 4 gange årligt

Har du et barn på under 15 år, vil du få udbetalt børnepenge fire gange årligt. Når barnet fylder 15 år, skifter børnepengene til en månedlig udbetaling.

Satsen for børnepenge afhænger af barnets alder og udbetales på følgende datoer:

  • 20. januar
  • 20. april
  • 20. juli
  • 20. oktober

Den højeste børnepengesats gives fra fødslen og frem til, at barnet fylder 3 år. Satsen ligger i 2019 på 4.557 kr. Beløbet falder til 3.609 kr., når barnet fylder 3 år, og igen til 2.838 kr., når barnet fylder 7 år. Fra barnet fylder 15 år, ændres børnepengene til en månedlig udbetaling af 946 kr.