Køb Børnetøj med børnepengekredit

Se guiden til at købe børnetøj med børnepengekredit.

Flere og flere forhandlere af børnetøj og andet udstyr til børn tilbyder dig at betale med børnepengekredit. Det vil sige, at du får tilsendt din ordre med det samme, men at butikken venter med at trække pengene på dit betalingskort, til der næste gang er gået børnepenge ind på kontoen.

Her på siden får du et overblik over de steder, hvor du kan handle børnetøj med børnepengekredit.

Fordele ved at købe børnetøj med børnepengekredit:

  • Køb børnetøj når det er nødvendigt
  • Udskyd betalingen i op til 3 måneder
  • Køb børnetøj når der er udsalg
  • Tillader dig at prioritere kvalitet

Køb børnetøj når det er nødvendigt

Det smarte ved børnepengekredit er, at det tillader dig at købe tøj til dine børn, når det er nødvendigt. Du behøver ikke at vente en måned eller to, til der næste gange tikker børnepenge ind på kontoen, som netop er øremærket nye vinterstøvler eller tøj i en større størrelse. I stedet kan du købe de nye vinterstøvler, når det bliver koldt, og udskifte garderoben, så snart den gamle er blevet for lille – uden at det giver et hul i økonomien.

Udskyd betalingen i op til 3 måneder

Børnepenge bliver udbetalt hver tredje måned, så længe barnet er under 15 år. Derfra bliver de udbetalt månedligt. Det vil sige, at du med mindre børn kan udskyde din betaling i knap tre måneder. Køber du efter d. 20. januar, hvor der går børnepenge ind, kan du udskyde din betaling helt frem til d. 20. april. Typisk er det ganske gratis eller koster kun et meget lille gebyr (på omkring 39 kr.) at vente med at betale. Der er altså ikke nogen økonomiske ulemper ved at vælge denne løsning.

Køb børnetøj når der er udsalg

Det er ikke altid, at udsalget falder samtidig med børnepengeudbetalingen. Og faktisk er det rigtig ærgerligt at gå glip af hundredvis af kroners besparelser på netop dét, du står og mangler til dine børn, fordi du skal vente på børnepengene. Børnepengekreditten giver dig friheden til at købe, når der er udsalg, rabatkoder eller tilbud, men du kan vente med at betale, til der står penge på kontoen.

Børnepengekredit tillader dig at prioritere kvalitet

De fleste kender scenariet; det er november, og det er begyndt at blive rigtig koldt. Vejrudsigten lover frost og chancer for sne. Det er på tide at finde flyverdragten frem, men du opdager til din skræk, at junior ikke på nogen måde kan mases ned i den gamle flyverdragt, som eller er af virkelig god kvalitet. Du kigger på kontoen og indser, at hvis der skal købes ny flyverdragt i den rigtige størrelse, bliver det en skrabet model. Men det er den eneste mulighed for at holde sønnike tør og varm.

Problemet er bare, at du hurtigt efter modtagelsen af den billige flyverdragt finder ud af, at kvaliteten er så dårlig, at din søn hverken holdes varm eller tør.

Med børnepengekredit slipper du for ovenstående. Du kan vælge den gode kvalitetsflyverdragt første gang, selvom der ikke står penge på kontoen, og så venter butikken bare med at trække pengene, til det er børnepengetid. Til gengæld kan dit barn nyde godt af en flyverdragt, der både er vind- og vandtæt, så vinterdagene ude stadig kan nydes.